Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea sub  orice forma a site-ului http://www.vindeca-te.ro confirma faptul ca ati citit si ca sunteti de acord neconditionat cu termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care, total sau partial nu agreati acesti termeni va solicitam incetarea folosirii site-ului http://www.vindeca-te.ro. Pentru orice intrebare privind termenii si conditiile de utilizare a acestui website va rugam sa scrieti un mesaj la adresa : contact@vindeca-te.ro.

Autorii acestui site doresc sa adune la un loc idei si ganduri ale oamenilor de stiinta privind impresionanta preocupare legata de sanatate, vindecare si autovindecare. Vom prezenta strategii benefice intretinerii organismului cat si tehnici si metode profilactice si terapeutice  de combatere a diferitelor boli.

Administratorii site-lui nu sunt toti medici (dar sunt preocupati  de sanatatea fizica, spirituala si psihica a oamenilor).  Orice informatie publicata pe acest website nu incearca sa inlocuiasca parerea unui doctor specialist. De aceea cititorii sunt incurajati sa ceara sfatul unui medic inainte de a aplica orice tratament medicamentos, de a lua orice fel de suplimente alimentare descrise in articolele publicate sau de a aplica oricare din tehnicile sau sfaturile cuprinse in acest website. Vindeca-te.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru  orice efecte adverse si daune de orice fel rezultate din folosirea informatiilor de pe website sau pentru orice consecinta, directa, indirecta care poate duce la pierderea profitului, veniturilor sau datelor utilizatorului sau a altor parti.

Publicam materiale rezultate din cercetari, lucrari prezentate in cadrul unor conferinte, simpozioane, baze de date ce contin noutati, traduceri. In aceeasi ordine de idei vrem sa instiintam cititorii ca vom lucra cu toata responsabilitatea si constiinciozitatea si speram ca vom fi utili cat mai multor persoane. In acest sens asteptam sugestiile cititorilor si vizitatorilor acestui site ca  feed-back , pentru imbunatatire si perfectionare continua pe adresa contact@vindeca-te.ro .

Ne rezervam dreptul de a sterge sau  modifica orice mesaj deranjant.  Toate publicatiile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor articolelor si nu ale administratorilor website-ului. In nici o circumstanta, parerile, sfaturile, continutul articolelor nu ar trebui sa inlocuiasca parerea unui medic.

Unele imagini sunt downloadate de pe alte site-uri de internet si refolosite. Acolo unde folosim imagini poate sa apara o precizare image:www.freeimages.co.uk.

Website-ul, precum si toate documentele, articolele si informatiile sunt oferite ca atare. Nu suntem responsabili pentru garantia sau pentru asigurarea unor caracteristici specifice. Nu garantam ca : website-ul va atinge asteptarile dumneavoastra, website-ul va fi accesibil 24 de ore din 24 si ca este perfect securizat, informatiile publicate prin intermediul site-ul sunt corecte si provin din surse de incredere, calitatea informatiei va atinge asteptarile dumneavoastra.

Articolele si materialele publicate pe acest site vor fi preluate doar cu acordul prealabil in scris (email) al administratorilor acestuia si vor fi publicate specificand sursa si cu link catre http://www.vindeca-te.ro. Pentru preluari scrieti la contact@vindeca-te.ro .

Ne rezervam dreptul de a modifica fara nici un fel de notificare continutul prezentului acord precum si a intregului website.  Orice modificare intra in vigoare in momentul publicarii.


Directoare web:
Legaturi
Director romanesc
Anunturi gratuite – Roportal

RomaniaMall.ro

Submit Your Site SmartNetBook.ro

Smarty Web Director


Medicina