Festivalul Body Mind and Spirit

Vineri, Aprilie 1, 2011

Vino la Bucuresti, la Sala Palatului in perioada 1-3 Aprilie 2011,la evenimentul BODY MIND SPIRIT FESTIVAL si
viziteaza standul Life Care (nr.8)! Vei avea posibilitatea sa-ti testezi sanatatea prin intermediul unui aparat revolutionar. Persoana de contact din partea vindeca-te.ro prezenta la stand este Loredana Lucas.

Cu totii suntem extrem de interesati de imagine: ce sa facem sa aratam mai bine, sa avem pielea stralucitoare, parul frumos… Insa nu trebuie sa uitam ca o frumusetea porneste de la sanatate, iar sanatatea depinde si de ceea ce mancam si de produsele de ingrijire pe care le folosim.

Vrei sa descoperi cat de sanatos esti? Sau poate ar fi interesant sa afli cum scapi de durerile sacaitoare: dureri de cap, dureri provocate de reumatism si nu numai. Sau poate vrei sa scapi de stres in cateva minute? Sau iti doresti sa slabesti cu ajutorul suplimentelor BIO?

Atunci vrei sa afli ce inseamna un stil de viata sanatos, BIO si sa primesti sanatate!

A trai BIO inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat. Un mod de viata BIO reprezinta alegerea fireasca prin care noi, cei care iubim viata si incercam sa o traim cat mai sanatos cu putinta, vrem sa schimbam mentalitati si obiceiuri astfel incat lumea sa devina mai constienta de alegerile pe care le face.

Noi, cei care facem parte din comunitatea BIO, am hotarat sa spunem un NU hotarat chimicalelor, pentru ca ne-am gandit la sanatatea familiilor si copiilor nostri, pentru ca ne-am dat seama de raul pe care il facem naturii si pentru ca am realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.

Asteptam comentarii.

Raspunde

Nota: Puteti utiliza XHTML in comentarii. Adresa de email NU va fi publicata.


Medicina