Cum scapi de carcel

Luni, Noiembrie 23, 2009

Crampele musculare care apar subit in cele mai nepotrivite momente (in timpul somnului nocturn sau in timpul innotului) sunt intradevar un lucru nasol.

Un remediu pentru situatia in care sunteti trezit din somn de un carcel la oricare din picioare este sa actionati rapid si sa preluati controlul. Chiar daca va inteapa mai tare, va ridicati repede in picioare si incepeti sa calcati cu putere de la calcai spre varful piciorului si invers. Numarati pana la 5 in timpul cand apasati cu putere de la calcai pana la varf si apoi iar pana la 5 invers. Acesta este cel mai eficient fel de a scapa de carcel in jumatate de minut.

Daca se intampla in timp ce innotati, atunci este imporant sa actionati si mai rapid, pentru ca este in joc viata voastra. Va opriti din innot si aduceti genunchiul la piept, deasupra apei. Acolo il loviti tare cu pumnul sa il intepati cu ce aveti la indemana (o clama, o cheie, o cruciulita …).

1 comentariu adauga unul →
  1. 2012 August 10
    Silvia Biro permalink

    La mine in timp ce dorm apare carcel la picioare (de la geniunche in jos) nu pot nici sa misc degetele, doa sa le si ridic nici vorba.

Raspunde

Nota: Puteti utiliza XHTML in comentarii. Adresa de email NU va fi publicata.


Medicina