Diverse

NOU – Camin Rezidential Persoane Varsnice “SF. PARASCHIVA”

Duminica, Mai 1, 2011

Caminul Rezidential Persoane Varsnice “SF. PARASCHIVA” comuna TARGU TROTUS [5 km de mun Onesti ] jud. BACAU, asteapta persoane ce vor beneficia de cazare, masa, servicii medicale si alte facilitati! Se primesc si persoane cu handicap! Este o unitate privata, cererile de acces in centru si orice alte informatii le obtineti la: tel.0755152333 sau 0766533476 ; email contact:telutelu17@hotmail.com

Actiune caritabila pentru Caminul de Persoane cu Handicap Comanesti

Duminica, Mai 1, 2011

Acum 3 ani, am initiat o actiune printre cunoscuti al carei rezultat au fost donatii in haine si bani catre Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Comanesti. A fost o reala alinare pentru acei oameni sa primeasca haine, papuci, ciorapi, incaltaminte si un pachet de dulciuri cu ocazia sarbatorilor.

Anul acesta, am reluat actiunea printre toti cunoscutii cu ocazia Sfintelor Pasti, si am vrea sa facem apel si la ajutorul tau. Termenul initial de livrare al donatiilor era stabilit pentru 1 mai 2011, insa am hotarat sa-l prelungim pentru 15 mai 2011 in speranta ca vom putea strange mai multe haine.

[citeste mai mult]

Mesaje de dragoste – partea a 2 -a

Joi, Februarie 26, 2009

Dragostea este unica forta capabila sa transforme un dusman intr-un prieten. Love is the only force capable of transforming an enemy into a friend. (Martin Luther King, lider in lupta pentru drepturile omului). [citeste mai mult]

Mesaje de dragoste

Duminica, Februarie 22, 2009

Citate despre dragoste scrise de poeti si autori celebri. Le traducem aici pentru a face un compendiu de declaratii si mesaje de dragoste. Vindeca-te prin dragoste !

[citeste mai mult]


Medicina