Despre noi

Vindeca-te.ro este un website care promoveaza viata sanatoasa dupa principiul ‘Mens sana in corpore sano’. Gasim aici informatii utile despre cum puteti incepe un trai echilibrat, despre cum puteti evita stresul cotidian, certurile, poluarea si toti ceilalti factori care scurteaza viata si absorb energia.

Am pornit acest proiect pentru a promova frumusetea, bunastarea, bucuria de a trai si de a imparti iubire catre oamenii din jurul nostru.

Va prezentam detalii despre urmatoarele capitole din acest vast domeniu, stranse din documentatii si articole scrise de specialisti combinate cu experienta autorilor nostri : alimentatie, sanatate, adolescenti si parinti, auto-vindecare.

Publicam materiale rezultate din cercetari, lucrari prezentate in cadrul unor conferinte, simpozioane, baze de date ce contin noutati, traduceri. In aceeasi ordine de idei vrem sa instiintam cititorii ca vom lucra cu toata responsabilitatea si constiinciozitatea si speram ca vom fi utili cat mai multor persoane. In acest sens asteptam sugestiile cititorilor si vizitatorilor acestui site ca  feed-back , pentru imbunatatire si perfectionare continua pe adresa contact@vindeca-te.ro .


Medicina